Ελλάδα

Γκρεμίστε την Κουμουνδούρου, έρχεται ο παικταράς (εικόνα)

Γκρεμίστε την Κουμουνδούρου, έρχεται ο παικταράς (εικόνα)

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει μια μια εικόνα φωτομοντάζ, η οποία σχολιάζει τη διαφωνία του Φώτη Κουβέλη με τις αποφάσεις της ΔΗΜΑΡ αναφορικά με την εκλογική σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ.

Οι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν τη στάση του κυρίου Κουβέλη ως στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και παρουσιάζουν τη… μεταγραφή του στο κόμμα της Κουμουνδούρου με ποδοσφαιρικούς όρους.

Πιο συγκεκριμένα, στη φωτογραφία παρουσιάζεται το πρωοτοσέλιδο της  Αυγής με τίτλο στο εξώφυλλο ανάλογο με εκείνους στις αθλητικές εφημερίδες: «Γκρεμίστε την Κουμουνδούρου, Ερχεται ο Κουβέλης!Ο Τσίπρας τίναξε την μπάνκα στον αέρα, τρέλανε τους οπαδούς και φέρνει τον παικταρά».

Όπως είναι φυσικό στην κεντρική φωτογραφία δεσπόζει ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ με κόκκινη φανέλα, να πλαισιώνεται από άλλους υπότιτλους όπως: «25 εκατ. θα φθάσει η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία», «5 εκατ. το χρόνο για τον παίκτη με συμβόλαιο 3+1 χρόνια και 5,2 εκατ. στη ΔΗΜΑΡ για την αγορά του», «Πάνω από 10 ώρες κράτησαν οι σκληρές διαπραγματεύσεις», «Αλλη κλάση ο Φώτης».

Δείτε τη φωτογραφία που έγινε viral

avgi-789

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews