Ελλάδα

Γνωστή δημοσιογράφος θύμα ένοπλης επίθεσης στο Κολωνάκι

Γνωστή δημοσιογράφος θύμα ένοπλης επίθεσης στο Κολωνάκι

Η γνωστή δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, από άγνωστο άνδρα στο Κολωνάκι. Πιο συγκεκριμένα ο άγνωστος μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα, η οποία διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα τραύματά της δεν προκαλούν ανησυχία για τη ζωή της.

Όπως προκύπτει η κ. Χούντα δέχθηκε επίθεση στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού της, από άγνωστο άτομο που την προσέγγισε. Εκείνη έβαλε τις φωνές και την άκουσε ο σύζυγός της, ο οποίος έσπευσε να τη βοηθήσει και τη μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοσιογράφος απασχολεί το αστυνομικό ρεπορτάζ. Μάλιστα τον περασμένο Φεβρουάριο  είχε καταγγείλει δολοφονική απόπειρα σε βάρος της, στο σπίτι της στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος της και εκείνη για να προστατευθεί άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, ενώ οι σφαίρες έσπασαν το παρμπρίζ του οχήματος. Μόλις άρχισε να φωνάζει, ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Μάλιστα τον Απρίλιο του 2014, η ίδια δημοσιογράφος είχε καταγγείλει πως είχε πέσει θύμα απαγωγής, με τους δράστες να την αφήνουν ελεύθερη έπειτα από αρκετές ημέρες.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews