Ελλάδα

Γονέας ξυλοκόπησε κι έστειλε στο νοσοκομείο τον διευθυντή

Γονέας ξυλοκόπησε κι έστειλε στο νοσοκομείο τον διευθυντή

Πρωτοφανές επεισόδιο συνέβη σε σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Βέροιας όταν πατέρας μαθητή επιτέθηκε, βιαιοπράγησε και τραυμάτισε σοβαρά τον διευθυντή του σχολείου μέσα στο γραφείο του.

Ο πατέρας του μαθητή που είναι σε διάσταση με την πρώην σύζυγό του είχε απασχολήσει και στο παρελθόν, όταν κατά την τέλεση αγιασμού για την έναρξη σχολικής χρονιάς διαπληκτίστηκε έντονα με την πρώην συμβία του με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δυο στο αστυνομικό τμήμα.

Το πρωί της Δευτέρας ο συγκεκριμένος, συνοδευόμενος από τη μητέρα του πήγε στο σχολείο όπου φοιτά το παιδί του και επισκέφτηκε τον διευθυντή στο γραφείο του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γονιός έθεσε ζήτημα ισότιμης με την εν διαστάσει σύζυγό του, ενημέρωσής του.

Όμως πολύ σύντομα η κατάσταση έφτασε εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα ο πατέρας του μαθητή να προκαλέσει ζημιές στο γραφείο, πετώντας καρέκλες, ξυλοκόπησε τον διευθυντή και αποχώρησε.

Στο σημείο έφτασε περιπολικό της αστυνομίας που ειδοποιήθηκε σχετικά και τώρα ο οξύθυμος γονιός αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Τον διευθυντή του σχολείου τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου εισήχθη σε θάλαμο βραχείας νοσηλείας.

πηγή: verianet.gr

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews