Κόσμος

Γόνος εκατομμυριούχου έκαψε την Ferrari του για να του πάρει καινούργια ο μπαμπάς

Γόνος εκατομμυριούχου έκαψε την Ferrari του για να του πάρει καινούργια ο μπαμπάς

Συνεργός στην πλεκτάνη ο πωλητής της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας

Ούτε μικρό παιδί δεν κάνει αυτό που έκανε ένας 19χρονος γόνος Ελβετού πολυεκατομμυριούχου για να κάνει τον πατέρα του να του αγοράσει το νέο μοντέλο της Ferrari.

Όπως μεταδίδουν διεθνή πρακτορεία ο τουλάχιστον κακομαθημένος 19χρονος έβαλε φωτιά στην τριών ετών Ferrari 458 που είχε στην κατοχή του προκειμένου να υποχρεώσει τον μπαμπά να του πάρει το αναβαθμισμένο μοντέλο.

Το γεγονός γίνεται ακόμα πιο εξοργιστικό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός Ελβετός έχει στην κατοχή του άλλα 15 πολυτελή οχήματα ενώ κάθε μήνα λαμβάνει «επίδομα» 5-10.000 δολαρίων από τον πατέρα του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 19χρονος πήγε στην αντιπροσωπεία προκειμένου να πάρει το νέο μοντέλο της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Εκεί, όμως, έμαθε ότι το αυτοκίνητό του πλέον δεν αξιολογείται 245.000 δολάρια, όσα και η αρχική τιμή αγοράς, αλλά 193.500 δολαρία. Επειδή, λοιπόν, δεν είχε αποταμιεύσει χρήματα ο πωλητής φέρεται να τον συμβούλεψε να βάλει φωτιά στη Ferrari προκειμένου να λάβει την αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία.

Τον εμπρησμό πραγματοποίησαν δύο άνδρες στους οποίους το δίδυμο της πλεκτάνης έδωσε 30.000 δολάρια.

Για κακή τους τύχη όμως η έρευνα της ασφαλιστικής αποκάλυψε υλικό που αποδείκνυε το σχέδιο του νεαρού ο οποίος οδηγήθηκε στο δικάστήριο. Ο 19χρονος τελικά καταδικάστηκε σε 22 μήνες με αναστολή και πρόστιμο 32.000 δολαρίων.

Πηγή protothema

 

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews