Κόσμος

H συγκλονιστική ιστορία του 4χρονου Λουκά που δίνει μάχη για τη ζωή

H συγκλονιστική ιστορία του 4χρονου Λουκά που δίνει μάχη για τη ζωή

Ο Λουκάς μόλις έκλεισε τα τέσσερα. Και παλεύει για να ζήσει.  Πριν από περίπου δύο χρόνια οι γιατροί στη Μελβούρνη διέγνωσαν ότι ο ελληνικής καταγωγής πιτσιρικάς πάσχει από μια σπάνια και εξαιρετικά επικίνδυνη μορφή καρκίνου στο κεφάλι, το μυελοβλάστωμα.

 

Για να αντιμετωπίσει την ασθένεια το 4χρονο αγόρι θα πρέπει να  ταξιδέψει στην Αμερική για μια ειδική ραδιοθεραπεία, η οποία ωστόσο είναι εξαιρετικά δαπανηρή. Η οικογένεια του απήυθυνε ανοιχτή έκκληση προκειμένου να καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό των 200.000 δολαρίων που απαιτούνται για τη νοσηλεία του σε ειδικό θεραπευτικό κέντρο των ΗΠΑ. Και διαπίστωσε συγκινημένη ότι η αλληλεγγύει δεν έχει χαθεί.

 

Ήδη έχει καλυφθεί ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων και είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε δέκα ημέρες, στα τέλη Αυγούστου, οι γονείς του είδαν την ελπίδα τους να γιγαντώνεται, αφού το ποσό τετραπλασιάστηκε, φτάνοντας από 30.000 δολάρια σε 120.000. Στην προσπάθεια τους συνέβαλε πολύ και η κοινωνική δικτύωση καθώς χιλιάδες είναι οι επισκέπτες της σελίδας για το μικρό Λουκά στο facebook.

 

Πηγή: koolnews.gr

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews