Πολιτισμός

The Handlebar: Το πρώτο Cycling Café της Αθήνας…

The Handlebar: Το πρώτο Cycling Café της Αθήνας…

Το πρώτο Cycling Café της Ελλάδας άνοιξε πριν μερικές ημέρες σε ένα μικρό στενό του Ψυρρή, που έχει μετατραπεί πλέον στον επίσημο δρόμο των ποδηλατών.

Το The Handlebar, που δίνει νέο παλμό στην ποδηλατογειτονιά του Ψυρρή, έγινε ήδη τόπος συνάντησης όλων των φίλων του ποδηλάτου, αποπνέοντας παράλληλα έναν ευρωπαϊκό αέρα που συναντά κανείς στα μεγάλα street party του Άμστερνταμ και του Λονδίνου. Πρόκειται για ένα concept που ξεκίνησε από το Λονδίνο και μεταφέρθηκε στην Αθήνα με τη συμμετοχή του Ουαλού Γκάρεθ Τζόουνς, ιδιοκτήτη του VCA.

Όσο λοιπόν ο Γκάρεθ και η ομάδα του κάνει τα μαστορέματα στο ποδήλατο σου, και λίγο πιο πέρα οι κούριερ ποδηλάτες περιμένουν την επόμενη κλήση τους εσύ μπορείς να απολαμβάνεις λονδρέζικο πρωινό, καθώς και μεγάλη ποικιλία σε γεύματα και μπύρες, σε απίστευτα χαμηλές τιμές για τα δεδομένα της Αθήνας.

Οι τιμές κυμαίνονται από 1,50 ευρώ η μπύρα, 2 ευρώ τα σφηνάκια, φαγητό από 2,50 ευρώ και κυρίως οικονομικό μενού για τους χορτοφάγους, οι οποίοι συνήθως πληρώνουν τα διπλάσια για να φάνε έξω. Θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία σε γλυκά.

Σχόλια

Πολιτισμός

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτισμός

Copyright © 2015-2016 Clevernews