Βιβλίο

«Η Άνοδος του Δράκου: Ένα Εικονογραφημένο Χρονικό της Δυναστείας των Ταργκάρυεν, Πρώτος Τόμος»

«Η Άνοδος του Δράκου: Ένα Εικονογραφημένο Χρονικό της Δυναστείας των Ταργκάρυεν, Πρώτος Τόμος»

Η ιστορία των Ταργκάρυεν ζωντανεύει μέσα από 180 εικονογραφήσεις σε μια πολυτελή έκδοση με 352 έγχρωμες σελίδες από τις εκδόσεις Anubis!

Κάποτε οι δράκοι βασίλευαν στο Γουέστερος…

Αυτή η πλούσια σε εικαστικό υλικό ιστορία -με περισσότερες από εκατόν ογδόντα ολοκαίνουργιες εικονογραφήσεις- αποτελεί μια εκπληκτική εισαγωγή στον Οίκο των Ταργκάρυεν, την εμβληματική οικογένεια που βρίσκεται στο επίκεντρο του «House of the Dragon», της πρωτότυπης σειράς του HBO.

Για εκατοντάδες χρόνια, οι Ταργκάρυεν κατείχαν το Σιδερένιο Θρόνο, ενώ οι δράκοι τους κυριαρχούσαν στους ουρανούς. Η ιστορία της μόνης οικογένειας δρακοαφεντάδων που επέζησε από την καταστροφή της Βαλύρια χαρακτηρίζεται από πολύπλοκους πολιτικούς ελιγμούς, αλλεπάλληλες συμμαχίες και προδοσίες, και πράξεις τόσο ευγενείς όσο και άνανδρες. Το βιβλίο αφηγείται τα γεγονότα που ιστορήθηκαν για πρώτη φορά στο «Φωτιά και Αίμα», από την κατάκτηση του Γουέστερος μέχρι το διαβόητο Χορό των Δράκων.

Ιδανικό για τους παλιούς θαυμαστές του «Game of Thrones», καθώς και για όσους συναντούν για πρώτη φορά τους Ταργκάρυεν στο «House of the Dragon», «Η Άνοδος του Δράκου» αποτελεί πολύτιμο δώρο για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για την πιο ισχυρή οικογένεια στα Επτά Βασίλεια.

Συγγραφείς του βιβλίου είναι ο George R.R. Martin και οι Elio M. Garcίa Jr. και Linda Antonsson, ιδρυτές του γνωστού site westeros.org – της πιο ενημερωμένης διαδικτυακής βιβλιοθήκης για το Γουέστερος.

Συγγραφείς: George R.R. Martin, Elio M. Garcίa Jr., Linda Antonsson

Μετάφραση: Εύα Κώστα, Βάσω Καρακώστα, Ιουλία Μαύρου

Πρωτότυπος τίτλος: The Rise of the Dragon: An Illustrated History of the Targaryen Dynasty, Volume One

ISBN: 978-960-623-527-6

Σελίδες: 352

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία

Ο George R.R. Martin είναι ο συγγραφέας δεκαπέντε μυθιστορημάτων, συμπεριλαμβανομένων πέντε βιβλίων του Τραγουδιού της Φωτιάς και του Πάγου, πολλών συλλογών διηγημάτων, καθώς και αρκετών σεναρίων για τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Έχει χαρακτηριστεί ως ο «Αμερικανός Τόλκιν» και έχει κερδίσει πολλά βραβεία, ανάμεσά τους το World Fantasy Lifetime Achievement Award.

Είναι παραγωγός της πολυβραβευμένης σειράς του HBO Game of Thrones, που βασίζεται στη σειρά Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου.

Η νουβέλα του επιστημονικής φαντασίας με τίτλο Nightflyers έγινε τηλεοπτική σειρά στο Netflix.

Ζει στη Σάντα Φε στο Νέο Μεξικό.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews