Ελλάδα

Η απάντηση Δραγασάκη σε Μεϊμαράκη (φωτο)

Η απάντηση Δραγασάκη σε Μεϊμαράκη (φωτο)

Ο Γιάννης Δραγασάκης, επέλεξε τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για να απαντήσει στην πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρότεινε τον κύριο Δραγασάκη για να αναλάβει πρωθυπουργός κυβέρνησης εθνικής ενότητας, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έλαβε η Νέα Δημοκρατία.

Ο κύριος Δραγασάκης αφού ευχαρίστησε τον κύριο Μεϊμαράκη έσπευσε να απορρίψει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αυτό, τονίζοντας πως η πρόταση του αρχηγού της ΝΔ, υπηρετεί «κάποιους στόχους τακτικής» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα, δε δίστασε να παρακαλέσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, στο όνομα της αμοιβαίας εκτίμησης που έχουν, να μην τον εμπλέκει σε ρόλους και σχέδια που και ο ίδιος πολύ καλά γνωρίζει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να αποδεχτεί.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κυρίου Δραγασάκη:

anartisi dragasakis ne«Ευχαριστώ τον κ. Μεϊμαράκη για την πρότασή του. Κατανοώ ότι αυτή υπηρετεί κάποιους στόχους τακτικής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Θα ήθελα όμως να τον παρακαλέσω, στο όνομα της αμοιβαίας εκτίμησής μας, να μη με εμπλέκει σε ρόλους και σχέδια που και ο ίδιος πολύ καλά γνωρίζει ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να αποδεχτώ».

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews