Ελλάδα

Η απίστευτη ατάκα του Φλαμπουράρη για τα tweets του Τσίπρα!

Η απίστευτη ατάκα του Φλαμπουράρη για τα tweets του Τσίπρα!

Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας χθες το βράδυ, στην ΕΡΤ, έδωσε τη δική του εκδοχή, για την απόσυρση των tweets από το λογαριασμό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο Twitter.

Αναφερόμενος στα περί “αριστερής παρένθεσης” ο “πολιτικός πατέρας” του κ. Τσίπρα, είπε ότι πηγάζουν από ένα “πολιτικοοικονομικό και μιντιακό κατεστημένο που παραφράζει την πραγματικότητα” ενώ, έφερε ως παράδειγμα ότι “προβάλλουν τα tweets του πρωθυπουργού, αντί να επισημάνουν το γεγονός ότι σωστά ο πρωθυπουργός πρόβαλλε το θέμα των τουρκικών παραβιάσεων”.

Απαντώντας σε ερώτηση για την απόσυρση αυτών των tweets, είπε ότι “κατέβηκαν γιατί είχαν εκπληρώσει τον ρόλο τους, ο κόσμος έμαθε τι γίνεται στην Μεσόγειο, που εμείς την θέλουμε μια θάλασσα ειρήνης, και πόση δουλειά απαιτείται γι’ αυτό”.

Τέλος αναφερόμενος σε αυτό το κατεστημένο είπε ότι θα δεχθούν πως “η αριστερά θα μείνει” και τόνισε ότι η κυβέρνηση θα “πάει την αντιπαράθεση ως το τέλος”, εξηγώντας ταυτόχρονα ότι ο νόμος για τα ΜΜΕ θα ψηφιστεί, όποιος θέλει να πάρει άδεια θα την πάρει επί ίσοις όροις με τους άλλους επιχειρηματίες και θα πληρώσει.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews