Ελλάδα

Η διαμονή του Καμμένου στο Four Season της Ουάσιγκτον

Η διαμονή του Καμμένου στο Four Season της Ουάσιγκτον

Ο δημοσιογράφος των Νέων Γιώργος Παπαχρήστος από τη στήλη του “Στίγμα” αποκαλύπτει ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά την παραμονή του στην Αμερικανική πρωτεύουσα επέλεξε για τη διαμονή του το διάσημο και πολυτελές ξενοδοχείο “Four seasons”.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο το πιο απλό δωμάτιο κοστίζει 778 ευρώ ανά διανυκτέρευση, χωρίς πρωινό. Ακολουθεί το premier δωμάτιο με 912 ευρώ τη βραδιά. Τα πράγματα γίνονται πιο άνετα στην junior suite που κοστίζει 1.128 ευρώ τη βραδιά, ενώ η σουίτα Georgetown κοστίζει 1.700 ευρώ. Ο Γιώργος Παπαχρήστος -που δεν γνωρίζει σε ποιον τύπο δωματίου έμεινε ο υπουργός- συνεχίζει λέγοντας πως η ανυπέρβλητη Capital Suite κοστίζει 2.261 ευρώ τη βραδιά.

Κλείνοντας το σχόλιό του αναφέρει ότι «Υποθέτω ότι ο υπουργός μας, αμά τη επιστροφή του, θα θελήσει να συνηγορήσει στην αποκάλυψη της συνωμοσίας εις βάρος του, δίνοντας στη δημοσιότητα το τιμολόγιο της διαμονής του στο ξενοδοχείο για να διαπιστώσουν και οι “πρώτη φορά Αριστερά” στην κυβέρνηση σύντροφοι τι όπλα μετέρχεται ο παγκόσμιος καπιταλισμός για να πλήξει την διακυβέρνηση Τσίπρα».

wash708

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link