Ελλάδα

Η εκπρόσωπος της Καγκελαρίου δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει τη συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ

Η εκπρόσωπος της Καγκελαρίου δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει τη συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ

Η εκπρόσωπος της καγκελαρίου της Γερμανίας, Κριστίν Βίρτς δεν θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει την είδηση της συνάντησης της Άνγκελα Μέρκελ με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, κατά την αυριανή Σύνοδο Κορυφής.

Η κυρία Βίρτς τόνισε ότι «δεν μπορεί να αποκλείσει» πως θα υπάρξει η πιθανότητα για συνάντηση μεταξύ των δυο ηγετών επί τη ευκαιρία της Συνόδου.

Παράλληλα διεθνή μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν ότι  το σχήμα λόγου που χρησιμοποίησε η εκπρόσωπος της Καγκελαρίου συνήθως δείχνει πως υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για τη συνάντηση, χωρίς όμως να δίνεται επίσημη επιβεβαίωση.

Μάλιστα η Σύνοδος θα πραγματοποιηθεί μια ημέρα πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup στη Λετονία, όπου ωστόσο το Βερολίνο δεν αναμένει μεγάλες εξελίξεις αναφορικά με την Ελλάδα, όπως επαναβεβαίωσε άλλωστε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου οικονομικών, Μάρτιν Γιέγκερ.

Τέλος ο κύριος Γιέγκερ ανέφερε  ότι οι εταίροι αναμένουν να δουν μια ενδιάμεση έκθεση προόδου για την πορεία της διαπραγμάτευσης και τη χώρα μας.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews