Ελλάδα

Η επίθεση της Ντόρας Μπακογιάννη στη Ζωή Κωνσταντόπουλου

Η επίθεση της Ντόρας Μπακογιάννη στη Ζωή Κωνσταντόπουλου

Η βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη επιτέθηκε στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τις πληροφορίες ότι η τελευταία δε δέχθηκε να δώσει τα ταμειακά διαθέσιμα της Βουλής στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Σύμφωνα με την κυρία Μπακογιάννη αν η απόφαση αυτή ισχύει είναι απαράδεκτη.  «Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι βαθιά νυχτωμένη αν πιστεύει πως μπορεί να δυσφημεί 300 βουλευτές, και να τους εμφανίζει πως προσπαθούν να διασφαλίσουν τους δικούς τους μισθούς. Η πρόεδρος της βουλής δεν μπορεί να παίρνει τέτοιες αποφάσεις ερήμην της Ολομέλειας», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι «Βλέπω την Ελλάδα να ξύνει τον πάτο του βαρελιού», τόνισε ακόμη η κ Μπακογιάννη, η οποία σημείωσε, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις, ότι «κόκκινη» γραμμή όλων είναι να μην υπάρξει χρεοκοπία. Πρέπει να υπάρξει συμφωνία ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως η κυβέρνηση θα χάσει τη δεδηλωμένη στη Βουλή».

Από την άλλη πλευρά η κυρία Μπακογιάννη πρόσθεσε ότι δεν θέλει «να γίνει ο πρωθυπουργός της χρεοκοπίας και των κλειστών τραπεζών. Δική του ευθύνη να διαχειριστεί τις διαφωνίες ή τις εκκλήσεις για ρήξη που υπάρχουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε την κυβέρνηση Τσίπρα ό,τι πιο «συντηρητικό και χθεσινό έχω δει τα τελευταία χρόνια», ασκώντας έντονη κριτική για το νομοσχέδιο με τις αλλαγές στην Παιδεία, «Επιστρέφουν οι αιώνιοι φοιτητές, ξαναγίνεται άσυλο το άσυλο της αμαρτίας»,επεσήμανε.

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews