Ελλάδα

Η επίθεση του Πέτρου Τατσόπουλου στους ΑΝΕΛ (φωτο)

Η επίθεση του Πέτρου Τατσόπουλου στους ΑΝΕΛ (φωτο)

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Δείτε την ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου

tatsopoulos_5

«Ο Θεός να την κάνει αριστερή κυβέρνηση», γράφει ο συγγραφέας και χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων τους ΑΝΕΛ ψεκασμένους, ομοφοβικούς, καραγκιόζηδες και μικρόνοες ελληναράδες.

«Οφείλω μια δημόσια συγγνώμη. Θεωρούσα πάντοτε τους Ανεξάρτητους ΄Ελληνες ως ένα θίασο από σαλταρισμένους, ψεκασμένους, συνωμοσιολάγνους, ομοφοβικούς, ξενοφοβικούς, μικρόνοες ελληναράδες που μπορεί -εν εσχάτη ανάγκη, βρε αδερφέ- να τους χρησιμοποιήσει μια ο Θεός-Να-Την-Κάνει αριστερή κυβέρνηση για να αποσπάσει τη Δεδηλωμένη στη Βουλή.

Δεν πίστευα ποτέ ότι αυτοί οι καραγκιόζηδες, που μόλις και μετά βίας μπήκαν στο κοινοβούλιο, θα καταφέρουν να επιβάλλουν λάου-λάου την πολιτική τους ατζέντα. Συμπέρασμα; Ποτέ μην υποτιμάς τους κρετίνους. Και στο μεταφυσικό ερώτημα, ποιός είναι ΠΙΟ κρετίνος, εκείνος που ΕΙΝΑΙ κρετίνος ή εκείνος που ΥΠΟΤΙΜΑ τους κρετίνους, έχω ήδη έτοιμη την απάντηση. Μια απάντηση μελαγχολική», ανέφερε στην ανάρτηση του ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews