Ελλάδα

Η ερώτηση του Οδ.Κωνσταντινόπουλου και Β.Κεγκέρογλου για καθυστέρηση προγραμμάτων ύψους 600 εκ. ευρώ για 160.000 θέσεις εργασίας

Η ερώτηση του Οδ.Κωνσταντινόπουλου και Β.Κεγκέρογλου για καθυστέρηση προγραμμάτων ύψους 600 εκ. ευρώ για 160.000 θέσεις εργασίας

Ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πάνο Σκουρλέτη κατέθεσαν σήμερα οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Βασίλης Κεγκέρογλου, με θέμα: «Καθυστέρηση δημιουργίας 160 χιλιάδων νέων θέσεων απασχόλησης από προγράμματα για ανέργους με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ».
Στην ερώτησή τους, οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αναφέρουν πως η προηγούμενη Κυβέρνηση διεκδίκησε και πέτυχε τη χρηματοδότηση με 600 εκατομμύρια ευρώ δέκα και πλέον προγραμμάτων για προσωρινή απασχόληση, επαγελματική κατάρτιση και είσοδο στην αγορά εργασίας περίπου 160 χιλιάδων ανέργων, αξιοποιώντας εμπροσθοβαρώς πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.

Οι κ.κ. Κωνσταντινόπουλος και Κεγκέρογλου, επισημαίνοντας τη μεγάλη καθυστέρηση στην υλοποίηση των προγραμμάτων αυτών, ερωτούν τον Υπουργό Εργασίας πού οφείλεται η καθυστέρηση αυτή και σε ποιο στάδιο υλοποίησης βρίσκεται το κάθε ένα ξεχωριστά.

Δείτε τα έργα κατάρτισης και απασχόλησης που αναμένονται ή βρίσκονται σε εξέλιξη

karta1

karta2

karta3

karta4

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews