Ελλάδα

Η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση για το επεισόδιο Μπουσδούκου-Μακρή

Η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση για το επεισόδιο Μπουσδούκου-Μακρή

Η ΕΣΗΕΑ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε κάνει λόγο για αήθη επίθεση εναντίον γενικώς του δημοσιογραφικού κόσμου από τη βουλευτή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Mακρή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τις αγωγές και τις μηνύσεις -σημειώνει το δ.σ. της Ένωσης-, που οδήγησαν δημοσιογράφους στα αστυνομικά τμήματα, η κυρία Ραχήλ Μακρή προχώρησε σήμερα σε νέα αήθη επίθεση συνολικά κατά του δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας, επισημαίνοντας σε τηλεοπτική εκπομπή, πως «όλοι οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση».

Η βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, η οποία έχει συνεχή παρουσία στα τηλεοπτικά κανάλια και στα ραδιόφωνα, εξήγησε, μάλιστα, πως όλοι οι δημοσιογράφοι είναι υπάλληλοι και πως αυτό έχει αποδειχτεί γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, «πληρώνεστε από επιχειρηματίες». Η ΕΣΗΕΑ καλεί την κ. Μακρή να αποδείξει άμεσα τα λεγόμενα της, αλλιώς θα μπορεί να χαρακτηριστεί ως κοινός συκοφάντης.

Ο δημοσιογραφικός κλάδος δεν θα ανεχτεί προσβολές και σπίλωση της τιμής του και μάλιστα από μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, τα οποία καλύπτονται πίσω από την ασυλία τους. Οι δημοσιογράφοι της χώρας θα συνεχίσουν να κάνουν σωστά και ευσυνείδητα τη δουλειά τους και δεν θα δεχθούν ύβρεις και προσβολές που στόχο έχουν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews