Ελλάδα

Η Φώφη ζητάει από τον Τσίπρα να λύσει το πρόβλημα της Ζωής

Η Φώφη ζητάει από τον Τσίπρα να λύσει το πρόβλημα της Ζωής

Με νέα της δήλωση η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά ζητά από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να δώσει λύση «στην αποκλίνουσα θεσμικά συμπεριφορά της Πρόεδρου της Βουλής», ενώ του επιρρίπτει ευθύνες για την εικόνα του ελληνικού κοινοβουλίου.

«Ο ευτελισμός των διαδικασιών του Κοινοβουλίου με ευθύνη της Προέδρου της Βουλής και η συνεχιζόμενη παρελκυστική τακτική της κας Κωνσταντοπούλου εν είδει εσωκομματικής αντιπολίτευσης απέναντι στον κ. Τσίπρα δεν αποτελούν μόνο ένα ενδοκυβερνητικό πρόβλημα.

Πλήττουν την εικόνα της χώρας και την αξιοπιστία της λειτουργίας των κοινοβουλευτικών θεσμών, σε μία κρίσιμη στιγμή για την ολοκλήρωση της Συμφωνίας» αναφέρει στη δήλωσή της η κ. Γεννηματά.

Όπως αναφέρει ευθύνη για την «αποκλίνουσα θεσμικά συμπεριφορά της Πρόεδρου της Βουλής» είναι αποκλειστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

«Τον καλώ και πάλι επιτακτικά να αναλάβει τις ευθύνες του για την αποκατάσταση του κύρους της Βουλής και την αποτροπή περαιτέρω παρακμιακών φαινομένων στη λειτουργία των πολιτειακών θεσμών» αναφέρει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι «η πρωτοβου

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews