Ελλάδα

Η ΚΕΦΕ έκανε δεκτή την ένσταση του Άδωνι!

Η ΚΕΦΕ έκανε δεκτή την ένσταση του Άδωνι!

Μετά το σάλο που ξέσπασε σήμερα το πρωί η ΚΕΦΕ της Νέας Δημοκρατίας έκανε δεκτή την ένσταση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Έτσι λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος στην κούρσα διαδοχής του κόμματος.

«Ενημερώθηκα από τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ, τον κ. Παπαμιμίκο ότι έγινε δεκτή η ένστασή μου και προχωράει κανονικά η υποψηφιότητά μου», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος βρέθηκε από νωρίς το πρωί στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Ακόμη έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να αφήσει αιχμές κατά του κ. Παπαμιμίκου και της Επιτροπής για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα. «Η απόφαση της ΚΕΦΕ ήταν τυπικώς ορθή και για αυτό ουδέποτε κατηγόρησα μέλη της ΚΕΦΕ ότι ενήργησαν με δόλιο τρόπο. Εφήρμοσαν κατά γράμμα τον κανονισμό. Είναι δικό μου σφάλμα ότι καθυστέρησα και πάνω στον πανικό μου δεν ενημέρωσα για αυτή την καθυστέρηση. Καμία αιχμή κατά της επιτροπής», τόνισε στη δήλωσή του ο κ. Γεωργιάδης, ευχαριστώντας τα μέλη της ΚΕΦΕ και ιδιαίτερα τον κ. Παπαμιμίκο για την έκτακτη συνεδρίαση.

Επιπλέον, ευχαρίστησε τους άλλους υποψήφιους για την αντίδρασή τους. «Ο πρώτος που μου τηλεφώνησε ήταν ο κ. Μεϊμαράκης και μου δήλωσε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί, ενώ ακολούθησαν ο κ. Τζιτζικώστας και ο κ. Μητσοτάκης. Είμαστε συναγωνιστές, δεν εω κανέναν αντίπαλο στη ΝΔ», είπε και συμπλήρωσε ότι ο μόνος αντίπαλός του είναι «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας και σας διαβεβαιώνω ότι θα τον κερδίσω αν με εκλέξουν οι Νεοδημοκράτες».

Ο κ. Γεωργιάδης όμως έκανε ιδιαίτερη μνεία και στην τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά για το ζήτημα της υποψηφιότητάς του. «Με συγκίνησε με την ξεκάθαρη πολιτικά στάση που έλαβε», ανέφερε.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews