Κόσμος

Η Μαρία Σπυράκη το πρώτο πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Στρατηγικώνν Επενδύσεων  για την προώθηση του σχεδίου Γιούνκερ

Η Μαρία Σπυράκη το πρώτο πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Στρατηγικώνν Επενδύσεων  για την προώθηση του σχεδίου Γιούνκερ

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ε.Λ.Κ. κυρία Μαρία Σπυράκη είναι το πρώτο πρόσωπο που επέλεξε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων στην εκστρατεία της για την προώθηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Στρατηγικών Επενδύσεων (Σχέδιο Γιούνκερ).

Η κυρία Σπυράκη σε δύο video, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, καλείται να εξηγήσει πώς δουλεύει το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων, τι σημαίνει για τους Έλληνες και Ευρωπαίους πολίτες καθώς και πώς μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Σύμφωνα με την Ελληνίδα ευρωβουλευτή όποια επιχείρηση έχει μια καινοτόμο ιδέα δεν χρειάζεται να ζητήσει έγκριση από τις περιφερειακές και τις εθνικές αρχές των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφού μπορεί να παρουσιάσει το σχέδιο της απευθείας στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

«Στην καμπάνια χρησιμοποιούμε το πετυχημένο παράδειγμα της Creta Farm, που πρόκειται να λάβει από το σχέδιο Γιούνκερ 15.000.000 ευρώ μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Αυτό επ’ ουδενί σημαίνει ότι δεν μπορούν να χρηματοδοτηθούν μικρότερα σχέδια μέσω όσων ελληνικών τραπεζών έχουν συνάψει συμφωνία με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων. Αρκεί κάποιος να έχει μια καλή ιδέα που να φέρνει δουλειές και ανάπτυξη» δήλωσε η Μαρία Σπυράκη μετά την παρουσίαση της καμπάνιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews