Ελλάδα

Οι νέες προβλέψεις του Βασίλη Λεβέντη

Οι νέες προβλέψεις του Βασίλη Λεβέντη

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας χθες το βράδυ στην εκπομπή “Ανατροπή” του Mega, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, “καλό παιδί, αλλά όχι μεταρρυθμιστής”.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση ο κ. Λεβέντης τόνισε πως «δεν οδηγεί πουθενα, παρά μόνο φορολογεί, επιβαρύνει τον κόσμο. Πήραν την ψήφο υποσχόμενοι ψέματα».

Παράλληλα όταν η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τον κ. Τσίπρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε πως

«Ο Τσίπρας θα καταρρεύσει αν οι βουλευτές του δεν πιστέψουν στην πολιτική του. Σε τέσσερις μήνες θα καταρρεύσει, αφού ο κόσμος έχει μια στάση “δεν πληρώνω” στους φόρους που του επιβάλλονται».

Ακόμη διερωτώμενος τόνισε πως «είναι σταθερός χαρακτήρας για να βασιστεί ο λαός πάνω του;» ενώ συνέχισε λέγοντας πως «δεν μπορεί να γίνει σταυροφόρος της μεταρρύθμισης του κράτους». Τέλος, τόνισε πως ο κ. Τσίπρας δεν έχει καθαρίσει με τα βαρίδια του κόμματός του.

Ερωτηθείς για την είσοδο του κόμματός του στη Βουλή, σημείωσε ότι εκτιμήθηκε η σταθερότητα των απόψεών του, που είναι υπέρ της Ευρώπης, του ευρώ και των μεταρρυθμίσεων. «Σε όποιο κόμμα και να ήμουν υποψήφιος βουλευτής, θα ήμουν πρώτος σε σταυρούς, αλλά επέλεξα να μην μπω σε κόμματα με τα οποία δεν συμφωνούσα», εξήγησε ερωτηθείς γιατί δεν συνεργάστηκε με κάποιο άλλο κόμμα.

Τέλος σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του Κέντρου, τόνισε ότι «έρχονται όλοι σαν κουρσάροι, για να πάρουν ψήφους». Όπως είπε, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ θα τα «καταπιεί» η Ένωση Κεντρώων, εκφράζοντας τους ψηφοφόρους τους.

«Κεντρώος σημαίνει κουλτούρα συναίνεσης, απλή αναλογική, κυβερνήσεις συνασπισμού» εξήγησε και άφησε αιχμές κατά του επικεφαλής του Ποταμιού Στάυρου Θεοδωράκη, κάνοντας λόγο για σχέδιο προώθησής του και κακοποίησης της Ένωσης Κεντρώων.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews