Ελλάδα

Η Ντ. Μπακογιάννη ζητάει την παραίτηση Βαρουφάκη

Η Ντ. Μπακογιάννη ζητάει την παραίτηση Βαρουφάκη

Η βουλευτής Α Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΙ χαρακτήρισε “βαρίδι” τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκης ενώ ταυτόχρονα τον κατηγόρησε ότι υπονομεύει τα εθνικά συμφέροντα.

«Βαρίδι» χαρακτήρισε τον Γιάνη Βαρουφάκη η Ντόρα Μπακογιάννη, κατηγορώντας τον πως υπονομεύει τα εθνικά συμφέροντα. «Είναι βαρίδι, έχει ναρκισσισμό, έχει λογική ότι είναι το κέντρο της Γης… Να παραιτηθεί, είναι το καλύτερο που έχει να κάνει για να διευκολύνει τον Τσίπρα»,ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ συνέχισε λέγοντας «Το tweet του Ρούσβελτ μόνο ξέρει να κάνει; Να αφήσουμε τις αηδίες, ξυπνά και κοιμάται όλος ο κόσμος με τον Βαρουφάκη; Υπονομεύεις τα εθνικά συμφέροντα, αν δεν έχεις να πληρώσεις μισθούς και συντάξεις».

Από την άλλη πλευρά η κυρία Μπακογιάννη κληθείς να σχολιάσει το άρθρο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Λεουτσάκου αναφορικά με την  αλλαγή νομίσματος, είπε: «Δηλαδή, λέει εμείς θα αυτοκτονήσουμε και οι θεσμοί θα μπουν στα έξοδα να φέρουν στεφάνια στην κηδεία μας, περί αυτού πρόκειται. Θα χαθούν τρεις γενεές Ελλήνων με Grexit, ας αφήσουν αυτού του είδους τα νταηλίκια».

Μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μπακογιάννη επεσήμανε πως το εάν θα κλείσει η συμφωνία και θα εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση είναι στο χέρι του πρωθυπουργού.

Τέλος αναφορικά με το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες η κυρία Μπακογιάννη είπε ότι θα αναδειχθεί άλλη πλειοψηφία, για να αποφευχθεί η πτώση της χώρας στα βράχια. Σύμφωνα με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ο Αλέξης Τσίπρας γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα πάει σε εκλογές.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews