Ελλάδα

Η Ντ.Μπακογιάννη καταγγέλλει ότι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει ψυχολογικά έγκλειστους τρομοκράτες

Η Ντ.Μπακογιάννη καταγγέλλει ότι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει ψυχολογικά έγκλειστους τρομοκράτες

Η βουλευτής Α Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη με ερώτηση της προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο ζητά να μάθει εάν  «Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με καταδικασμένους τρομοκράτες;».

Μάλιστα η κυρία Μπακογιάννη στην ερώτησή της μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Λέβα μετέβη στις φυλακές Δομοκού καθώς επίσης και στο νοσοκομείο Λαμίας όπου και συναντήθηκε με τον καταδικασμένο για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα. καθώς και άλλους καταδικασθέντες για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις με σκοπό την ψυχική τους ανάταση. Σύμφωνα με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας η Βασιλική Λέβα ενημέρωσε τους καταδικασθέντες για το νομοσχέδιο που θα προβλέπει την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ.

Η αφορμή για την κατάθεση της ερώτησης δόθηκε με αφορμή την πρόσφατη επιστολή που έστειλαν ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος και ο Βασίλης Τζωρτζάτος στο “Έθνος” και μέσω αυτής ζητούν να διακόψουν τις κινητοποιήσεις τους οι απεργοί πείνας.

Μεταξύ άλλων η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τονίζει ότι, οι συντάκτες της επιστολής επισημαίνουν ότι «οι κινήσεις αυτές ζημιώνουν την προσπάθεια κατάργησης του επίμαχου νόμου από τη νέα κυβέρνηση.

Μάλιστα οι καταδικασθέντες τρομοκράτες διερωτώνται «γιατί ξεσηκώνονται οι κρατούμενοι, όταν για πρώτη φορά μια νέα κυβέρνηση υποστηρίζει μέτρα που οδηγούν προς την αντίθετη πορεία».

Κατόπιν αυτών η κυρία Μπακογιάννη ερωτά τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλο «αν η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους τρομοκράτες προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις της και να χαράξει την πολιτική της στα θέματα που αφορούν στη Δικαιοσύνη».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews