Κόσμος

Η πρώην κυρία Πούτιν υποστηρίζει ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι νεκρός

Η πρώην κυρία Πούτιν υποστηρίζει ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι νεκρός

Σύμφωνα με την πρώην σύζυγο του Βλαντιμίρ Πούτιν, Λουντμίλα ο Ρώσος πρόεδρος είναι νεκρός. Μάλιστα η Λουντμίλα Πουτίνα ανέφερε ότι αυτός που βλέπουμε είναι ο σωσίας του.

Σύμφωνα με κείμενο που δημοσιεύθηκε στην γερμανική εφημερίδα Die Welt, η Λουντμίλα Πουτίνα ανέφερε ότι ένα βράδυ κάποιοι μπήκαν στο σπίτι τους, το έκαναν άνω κάτω σπάζοντας τα πράγματα και τον απήγαγαν.

«Λίγες μέρες μετά την επίθεση ήρθε ο πρώτος σωσίας του. Αργότερα έμαθα ότι η δολοφονία του Βλαντιμίρ, που προετοιμαζόταν καιρό, έγινε όταν ήταν έτοιμος ο πρώτος σωσίας του να πάρει τη θέση του. Φυσικά του έμοιαζε πολύ, έμεινα έκπληκτη. Αλλά ήταν ένα εντελώς διαφορετικό άτομο», φέρεται να δήλωσε.

Εκείνοι που απήγαγαν και σκότωσαν τον ηγέτη της Ρωσίας, σύμφωνα με την Λουντμίλα, απείλησαν εκείνη και τις κόρες της πως αν μιλήσουν, θα καταλήξουν νεκρές.

«Με κάποιο τρόπο βρήκαν τα κορίτσια. Και μου έδωσαν τελεσίγραφο ή παίζω το ρόλο της πιστής συζύγου ή κι εγώ και οι κόρες μου θα πεθαίναμε», υποστήριξε.

Από την άλλη πλευρά η κυρία Πούτινα, κατάφερε και το «έσκασε» στο εξωτερικό, καθώς ετοίμαζαν και τη δική της σωσία. Τώρα μίλησε γιατί δεν μπορούσε να βλέπει να γίνονται όλα αυτά στο όνομα του Πούτιν από «τρομερούς ανθρώπους, που δεν σταματούν σε τίποτα»

Τέλος, αποκάλυψε πως ο Πούτιν ήταν ένας σκληρός άνθρωπος, ένας τύραννος, που τη χτυπούσε και δεν της έδινε σημασία. Την έκλεισε σε ψυχιατρική κλινική, ενώ για πολλά χρόνια δεν της επέτρεπε να δει το φως του ήλιου ή κάποιον άνθρωπο.

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews