Ελλάδα

Η Ραχήλ Μακρή καταγγέλει το Διονύση Τσακνή, επειδή πίστεψε σε ένα troll tweet!

Η Ραχήλ Μακρή καταγγέλει το Διονύση Τσακνή, επειδή πίστεψε σε ένα troll tweet!

Το θέμα ήταν η χτεσινή συνέντευξη τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που δε μεταδόθηκε ολόκληρη, παρά ένα μέρος της από την ΕΡΤΣε γκάφα ολκής υπέπεσε η  βουλευτής Ραχήλ Μακρή, η οποία με αφορμή ένα τουήτ από ένα ψεύτικο λογαριασμό στο twitter, που υπογράφεται ως  «Διονύσης Τσακής», έστρεψε πυρά κατά του προέδρου της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή.

Στο συγκεκριμένο τουήτ, που φερόταν να έχει συνταχθεί από το Διονύση Τσακνή, αναφερόταν πως η ΕΡΤ δεν μετέδωσε όλη τη συνέντευξη τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου επειδή υπήρχε πολιτική απόφαση.

Η απάντηση της κυρίας Μακρής ήταν άμεση: «Από πότε κύριε Τσακνή παίρνετε εντολές από πολιτικούς για τη μετάδοση συνεντεύξεων; Από πότε φιμώνετε (σ.σ. έχει γραφεί με ε, αντί του ορθογραφημένου αι) η άποψη πολιτικών με εντολές από δημόσια κανάλια που πληρώνει ο ελληνικός λαός.

tweetnraxil

Από την ΕΡΤ το γραφείο Τύπου αναφέρει:  «Ο πρόεδρος ΔΣ της ΕΡΤ Α.Ε. κύριος Διονύσης Τσακνής δεν διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Twitter ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Είναι λοιπόν αυτονόητο, ότι ο «συντάκτης» της «αποκλειστικής» αυτής είδησης χρησιμοποίησε έναν ψεύτικο λογαριασμό, χωρίς ασφαλώς να μπει στη διαδικασία να διασταυρώσει την «είδηση» ούτε να απευθυνθεί στη διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε., ώστε να λάβει αξιόπιστη ενημέρωση».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link