Ελλάδα

Η Ραχήλ Μακρή κατηγορεί τους ΑΝΕΛ για απραξία-Τι λέει για τον Καμμένο

Η Ραχήλ Μακρή κατηγορεί τους ΑΝΕΛ για απραξία-Τι λέει για τον Καμμένο

Η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή μέσω συνέντευξής της στο Βήμα FM, επιτίθεται τόσο στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο όσο και στο πρώην κόμμα της τους ΑΝΕΛ. Μάλιστα τους κατηγορεί για απραξία όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους.

Παράλληλα μιλώντας για τον κύριο Καμμένο μεταξύ άλλων τονίζει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει ταξιδάκια με Apache και φρεγάτες για να βγάζει selfie

Αναλυτικότερα:

«Δεν τον είδα να συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις τον κ. Καμμένο ούτε τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αυτό που βλέπω είναι ένα κυνηγητό για τη συμμετοχή τους στον κομματικό μηχανισμό με κάθε τρόπο, δηλαδή βλέπω ένα κυνήγι καρέκλας και το οποίο δεν μου φαίνεται και καθόλου περίεργο, γιατί υπήρξα σε αυτό τον χώρο και γνωρίζω πολύ καλά την ανθρωπογεωγραφία και αυτό που βλέπω είναι ταξιδάκια με Apache και με φρεγάτες που δεν ξέρω και πόσα κοστίζουν αυτά στον ελληνικό λαό, προκειμένου να βγάζει ο κ. Καμμένος selfie. Δεν έχω δει ούτε προτάσεις ούτε θέσεις ούτε βέβαια τη συμμετοχή τους στις διαπραγματεύσεις. Αν τους είδατε εσείς, πείτε το και σ’ εμένα».

Tέλος σε ερώτηση για το ποια  στάση θα κρατήσει κατά την ψήφιση των νομοσχεδίων, η κυρία Μακρή είπε: «Είμαι ξεκάθαρη στις θέσεις τις οποίες εκφράζω και έχω πει επανειλημμένως ότι αν εγώ κρίνω, ότι αύριο έρχονται διατάξεις για να τις ψηφίσω, οι οποίες αφορούν μέτρα αρνητικά, όπως αυτά που μας παραπέμπουν στο παρελθόν, για μισθούς, συντάξεις, περικοπές ή για αυτά που βλάπτουν το Δημόσιο, πράξεις που βλάπτουν το δημόσιο συμφέρον, να είστε σίγουροι ότι και θα τα καταψηφίσω και θα μ’ ακούσετε να ασκώ κριτική, αρνητική βέβαια, εναντίον αυτής της κυβέρνησης».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews