Ελλάδα

Οι σκιές και «Το Βήμα»

Οι σκιές και «Το Βήμα»

To Βήμα με σχόλιό του απαντά σε όσα του καταλογίζονται από το Μέγαρο Μαξίμου.

Aναλυτικά:

Ας μη προτρέχουν οι ανώνυμοι κυβερνητικοί κύκλοι που με περισσή ευκολία διοχετεύουν non paper με θεωρίες συνωμοσίας, γιατί πράγματι το «ψέμα έχει κοντά ποδάρια». Η υπόθεση του κ. Γ. Κατρούγκαλου δεν προσφέρεται για επίδειξη ηθικής απο μια αριστερή κυβέρνηση και όσο γρηγορότερα το αντιληφθούν τόσο το καλύτερο για όλους.

Είναι παλιά μέθοδος η ανακάλυψη εσωτερικών εχθρών απο κυβερνήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα. «Το Βημα» δεν έκανε τίποτε άλλο απο το να αποκαλύψει μιας ούτως ή άλλως προβληματική δραστηριότητα ενός κυβερνητικού στελέχους.

Η σύνδεση της αποκάλυψης που επιχειρούν οι κυβερνητικοί κύκλοι με τη συνάντηση και τις διαπραγματεύσεις του Πρωθυπουργού με την κυρία Μέρκελ είναι όχι απλώς απαράδεκτη αλλά γελοία.

Ας μην προσπαθούν οι ανώνυμοι κυβερνητικοί κύκλοι να μεταθέσουν τις ευθύνες τους με βαρύγδουπες, αλλά κενές περιεχομένου συκοφαντίες και θεωρίες συνωμοσίας κι ας ασχοληθούν ουσιαστικά με τα πραγματικά προβλήματα της χώρας, που βρίσκεται σε οριακό σημείο, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στην επιστολή του προς την Άνγκελα Μέρκελ.

πηγή: tovima.gr

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link