Ελλάδα

Η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε να αποφυλακιστεί φορώντας βραχιολάκι

Η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε να αποφυλακιστεί φορώντας βραχιολάκι

Η Βίκυ Σταμάτη κατέθεσε νέα αίτηση για αποφυλάκιση στο πλαίσιο της δίκης του Ακη Τσοζατζόπουλου. Ο συνήγορος της μεταξύ άλλων τόνισε ότι η πελάτης του δέχεται όλους τους περιοριστικούς όρους για να είναι κοντά στο παιδί της.

«Είναι μεγάλο κατόρθωμα που ήρθα εδώ και σήμερα και τις προηγούμενες φορές. Μην ξεχνάτε ότι είμαι 522 μέρες στο ψυχιατρείο και ενάμιση χρόνο στις φυλακές» είπε από την πλευρά της η Βίκυ Σταμάτη. Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η 6η κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισης.

Ο Φραγκίσκος Ραγκούσης αναπτύσσοντας το σχετικό αίτημα στο δικαστήριο,είπε ότι η εντολέας του, ζητεί την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης με βραχιολάκι ή με οποιοσδήποτε άλλους περιοριστικούς όρους προβλέπει ο νόμος και επιβάλλει το δικαστήριο, αρκεί να είναι κοντά στο παιδί της.

«Εχουμε αυτοκτονικό ιδεασμό, έχουμε ένα παιδί που δεν μπορούμε να το σφίξουμε στην αγκαλιά μας. Δεν θέλουμε να βγαίνουμε έξω δεν θέλουμε να διασκεδάσουμε. Το μόνο αίτημά μας είναι να πηγαίνουμε το παιδί στο σχολείο και να το παίρνουμε το μεσημέρι. Δώστε μας μία διέξοδο να δει το παιδί τη μάνα. Εμείς ζήσαμε μια ζωή που μας προσέφερε ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Αν φταίξαμε για αυτό τα επιστρέφουμε όλα …» υπογράμμισε.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews