Ελλάδα

Η Ζωή ανάμεσα σε Νίκους

Η Ζωή ανάμεσα σε Νίκους

Μια πολιτική συνάντηση η οποία χαρακτηρίστηκε ως “τυχαία” και που κανένας δεν περίμενε σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ σε καφε-εστιατόριο του Κολωνακίου.

Η συγκεκριμένη συνάντηση ήταν ανάμεσα στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού Νίκο Κωνσταντόπουλο, και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Δένδια.

Δείτε τα όσα αποκαλύπτει ο Βηματοδότης:

“Στην αρχή δικαιολογήθηκαν πως η συνάντηση ήταν τυχαία. Εν συνεχεία τη βάφτισαν «κοινωνικού χαρακτήρα» και τέλος «άνευ πολιτικού περιεχομένου». Γεγονός όμως είναι ότι ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, η κόρη του, Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου (φωτογραφία), και ο γαλάζιος πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ στο ίδιο τραπέζι και συζητούσαν επί μακρόν.

Αν και οι Κωνσταντόπουλοι (πατήρ και θυγατέρα) θεωρούνται «κόκκινο πανί» πλέον για τους γαλάζιους, ο κ. Δένδιας φαινόταν ευχάριστος μαζί τους. Πρώτος στο καφέ-εστιατόριο στην πλατεία Κολωνακίου ήρθε ο κ. Κωνσταντόπουλος, ο οποίος πήγε κατευθείαν στο τραπέζι όπου καθόταν ο κ. Δένδιας.

Εν συνεχεία προσήλθε η Ζωή και έδεσε η παρέα. Κάποια στιγμή πατήρ και θυγατέρα έφυγαν, αλλά έως ότου να φύγουν μαθαίνω ότι και οι τρεις (έστω με χιούμορ) «έθαψαν» τον μισό ΣΥΡΙΖΑ και τη μισή ΝΔ”.

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews