Ελλάδα

Η Ζωή έστειλε πίσω στην ΤτΕ την έκθεση χαρακτηρίζοντάς την ως απαράδεκτη!

Η Ζωή έστειλε πίσω στην ΤτΕ την έκθεση χαρακτηρίζοντάς την ως απαράδεκτη!

Πριν από λίγη ώρα η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου προχώρησε σε μια κίνηση άνευ προηγουμένου. Πιο συγκεκριμένα επιτέθηκε με πρωτοφανή τρόπο στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, ενώ δε δίστασε να στείλει πίσω στην ΤτΕ το στικάκι που περιείχε την έκθεση χαρακτηριζόντας την ως “απαράδεκτη”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαίτησε από το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας να της επιστρέψει την ετήσια έκθεση τυπωμένη σε χαρτί και όχι σε στικάκι.

«Αυτή η βουλή δεν δέχεται στικάκια. Άλλοι είχαν στικάκια στα γραφεία και τις τσέπες τους», είπε μεταξύ άλλων  χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά η πρόεδρος της Βουλής κατηγόρησε ευθέως τον κεντρικό τραπεζίτη για “ωμή παρέμβαση” στο έργο που πραγματοποιεί η Επιτροπή..

«Ο κύριος Στουρνάρας έσπευσε στα κλεφτά με αντιθεσμική κίνηση να στείλει την έκθεση σήμερα στις 10:40 και την ώρα που η Επιτροπή Αλήθειας παρουσίαζε τα πρώτα της συμπεράσματα.

Ο κύριος Στουρνάρας έχει συμπράξει στην οικονομική πολιτική, έχει συμπράξει στη μνημονιακή πολιτική και έχει παραβιάσει τις υποχρεώσεις του, όταν επιχείρησε ωμή παρέμβαση κατά τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και παρεμβαίνει σήμερα, επιχειρώντας αντιδημοκρατικά να δημιουργήσει τετελεσμένα και να αποτρέψει την ουσιαστική διεκδίκηση της διαγραφής του χρέους», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Δείτε το βίντεο

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews