Κοινωνία

Οι ειδικοί φρουροί ζητούν την επικήρυξη Μαζιώτη

Οι ειδικοί φρουροί ζητούν την επικήρυξη Μαζιώτη

Το Σωματείο των ειδικών φρουρών μέσω ανακοίνωσης του τονίζουν τις ελλείψεις που υπάρχουν σε μέσα και εξοπλισμό ενώ ζητούν από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να τους δοθεί η επικήρυξη του Μαζιώτη. για να αγοραστεί νέος εξοπλισμός.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η κυβέρνηση εκτός από τιμητής των θετικών αποτελεσμάτων θα πρέπει να θωρακίσει με τα απολύτως απαραίτητα εφόδια τους αστυνομικούς της, ώστε και στο μέλλον να προσδοκούμε αποτελέσματα και πλήγματα στο έγκλημα και τους εγκληματίες και όχι θύματα αστυνομικούς που στερούνται αλεξίσφαιρα, κράνη και άλλα εφόδια απολύτως απαραίτητα να προστατέψουν τη ζωή τους.

Να κλείσει επίσης τους νομικούς -δικαστικούς διαδρόμους που επιστρέφουν τους εγκληματίες στην κοινωνία, απειλώντας την με νέα αιματοκυλίσματα.

Η πολιτεία διέθεσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό επικήρυξης του τρομοκράτη με σκοπό να εκμεταλλευτεί κάθε τρόπο που θα οδηγήσει στη σύλληψή του. Το ίδιο χρηματικό ποσό έχει ηθικό απαρέγκλιτο χρέος και προτείνουμε, τις αμέσως επόμενες μέρες να δεσμευθεί δημόσια δια των συναρμοδίων Υπουργών και να το διαθέσει σε κάλυψη και αγορά εξοπλισμού στην ΔΙΑΣ και όπου επίσης υπάρχει ύψιστη ανάγκη για τέτοιου είδους κάλυψη».

 

 

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews