Κόσμος

Ινδονησία: Τουλάχιστον 25 νεκροί από το ναυάγιο πλοίου

Ινδονησία: Τουλάχιστον 25 νεκροί από το ναυάγιο πλοίου

Τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να αναζητούν δεκάδες ανθρώπους των οποίων αγνοείται η τύχη μετά το ναυάγιο χθες του πλοίου ανοιχτά της περιοχής Σιάντζουρ. 

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων παιδιά, βρέθηκαν νεκροί και 25 άλλοι διασώθηκαν μετά το ναυάγιο ανοιχτά της Ιάβας στην Ινδονησία ενός πλοίου που μετέφερε περίπου 120 πρόσφυγες από την Μέση Ανατολή, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να αναζητούν δεκάδες ανθρώπους των οποίων αγνοείται η τύχη μετά το ναυάγιο χθες του πλοίου ανοιχτά της περιοχής Σιάντζουρ, στην επαρχία της Δυτικής Ιάβας, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Σέσεπ Κουρνιάουαν, σημειώνοντας ότι οι αγνοούμενοι υπολογίζονται σε περίπου 70.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι πρόσφυγες αυτοί από το Ιράν, το Ιράκ και τον Λίβανο πιστεύεται ότι ήθελαν να μεταβούν στην Αυστραλία για να ζητήσουν εκεί άσυλο, όταν το πλοίο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε σε έναν μεγάλο βράχο.

Περισσότεροι από 50.000 πρόσφυγες έχουν φτάσει στην Αυστραλία μέσω θαλάσσης από το 2008 και περίπου 10.000 βρίσκονται στην Ινδονησία με την ελπίδα να μπορέσουν να κάνουν το ταξίδι αυτό.

Πηγή skai.gr

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews