Ελλάδα

Υπέρ του “ναι” ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γ. Στασινός

Υπέρ του “ναι” ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γ. Στασινός

Ανοιχτή επιστολή προς τους μηχανικούς για το δημοψήφισμα απέστειλε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, όπου παίρνει θέση «ΝΑΙ, ξεκάθαρα» και επιχειρηματολογεί αναλυτικά για τους λόγους αυτής της επιλογής.«Ξέρουμε ότι με το ΝΑΙ θα αποκατασταθεί σταδιακά η κανονικότητα και η ομαλότητα στην αγορά, για να μπορούμε να δουλέψουμε. Με το ΝΑΙ διασφαλίζονται οι καταθέσεις και ανοίγουν σταδιακά οι τράπεζες, ώστε να μπορούμε να λειτουργήσουμε.

Με το ΝΑΙ συνεχίζεται η καταβολή μισθών και συντάξεων στους πολίτες, για να αποκτήσει και πάλι ρευστότητα η πραγματική οικονομία.

Με το ΝΑΙ δημιουργείται πλαίσιο σταθερότητας για να μπορούν να γίνουν επενδύσεις, από εγχώρια ή διεθνή κεφάλαια. Με το ΝΑΙ διασφαλίζεται η χρηματοδότηση της χώρας και η συνέχιση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, όπως το ΕΣΠΑ και οι αγροτικές επιδοτήσεις, που συνολικά φέρνουν στη χώρα πάνω από 43 δις ευρώ, έως το 2020.

Με το ΝΑΙ θα έχουμε σταδιακά συνέχιση των έργων υποδομής όπως δρόμοι, αποχετεύσεις, γέφυρες, πλατείες και έργα αστικής ανάπλασης, δομές κοινωνικής υποστήριξης και τόσα άλλα, για να «τρέξουν» ξανά τα εργοτάξια και οι μελέτες, τα ιδιωτικά και δημόσια έργα».

Πηγή nooz

 

 

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews