Ελλάδα

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για το τζαμί-Καταψηφίστηκε από ΑΝΕΛ και ΧΑ

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για το τζαμί-Καταψηφίστηκε από ΑΝΕΛ και ΧΑ

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για την κατασκευή τζαμιού στο Βοτανικό. Μάλιστα όλα τα κόμματα πλην των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής ψήφισαν υπέρ.

Από πλευράς ΑΝΕΛ η βουλευτής Χρυσούλα Ξουλίδου χαρακτήρισε προκλητική την συγκεκριμένη τροπολογία και ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό παιδείας Τάσο Κουράκη να την αποσύρει από το νομοσχέδιο. Επιπλέον η κυρία Ξουλίδου είπε ότι με αυτή την κίνηση ενεργοποιεί το δώρο που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε μεγαλοεργολάβους.

Παράλληλα η βουλευτής Αττικής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου ζήτησε από την κυβέρνηση να μην αποσυρθεί η εν λόγω τροπολογία ενώ δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει υπέρ. «Δεν κάνουμε αντιπολίτευση σε μια κρίσιμη ώρα για ένα σημαντικό θέμα Για το οποίο είμαστε υπόλογοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση , σας καλούμε να μην αποσύρετε την τροπολογία και δηλώνουμε καθαρά ότι εμείς εμείς θα την ψηφίσουμε”, είπε.

Ακόμη η βουλευτής Α Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι και το κόμμα της θα ψηφίσει την τροπολογία. Τέλος ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής είπε ότι το κόμμα του θα καταψηφίσει την τροπολογία ενώ συμπλήρωσε: «Η τροπολογία είναι προδοτική ενέργεια και νομιμοποιεί τη σύμπραξη όλων των νταβατζήδων γύρω από την κατασκευή του τζαμιού».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews