Ελλάδα

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγοη η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου για την κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, με κατεπείγουσα ρύθμιση για τη βιωσιμότητα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και άλλες διατάξεις

Τελικά το νομοσχέδιο έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία τόσο επί της αρχής όσο και στο σύνολο του, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ψήφιση των τροπολογιών αποχώρησε το Ποτάμι, καθώς εξέφρασε τη διαμαρτυρία του γιατί δεν εντάχθηκαν στο ενιαίο άρθρο του νομοσχεδίου, όπως προβλέπεται για τις ΠΝΠ, αλλά διεξήχθη ξεχωριστή ψηφοφορία.

Υπέρ της τροπολογίας με γενικό αριθμό 137, που αφορά την τροποποίηση διατάξεων του κώδικα φορολόγησης, τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Αντίθετα καταψηφίστηκε από τη  Νέα Δημοκρατία ενώ Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ δήλωσαν «παρών».

Επιπλέον η τροπολογία με γενικό αριθμό 138, που αφορά τις Λαϊκές Αγορές, υπερψηφίστηκε από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, καταψηφίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, ενώ «παρών» δήλωσαν Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ.

Τέλος η τροπολογία που αφορά φορολογικά ζητήματα, παράταση προθεσμίας για τη δήλωση στοιχείων ακίνητης περιουσίας και αναλογική καταβολή τελών αυτοκινήτων, υπερψηφίστηκε από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ, ενώ Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ δήλωσαν «παρών».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews