Κοινωνία

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η ορκωμοσία Μώραλη (φωτο)

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η ορκωμοσία Μώραλη (φωτο)

Η ορκωμοσία του δήμαρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη πραγματοποιείται αυτή την ώρα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης κατέφτασε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Κούζηλος.

xa

Από την άλλη πλευρά στα γραφεία της οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά από το πρωί είναι συγκεντρωμένοι οπαδοί του ακροδεξιού κόμματος οι οποίοι μόλις έφτασε ο Νικος Κούζηλος στο χώρο του θεάτρου φώναξαν συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής οδηγήθηκε από την πίσω πόρτα στο θέατρο. Εκεί τον περίμεναν 10 Χρυσαυγίτες φώναζαν συνθήματα.

Ακόμη στην πλατεία Κοραή μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων πραγματοποιούν αντιφασιστική συγκέντρωση.

Σε δηλώσεις του ο νέος δήμαρχος Πειραιά τόνισε: «Ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο για την πόλη μας- η νέα δημοτική αρχή θέλει να στρέψει τον Πειραιά σε αναπτυξιακούς ορίζοντες.Έχουμε συναίσθηση για το τι αναλαμβάνουμε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο για την πατρίδας μας. Δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε αυτή τη πενταετία.θα πρέπει να βελτιώσουμε την πόλη κάνοντας την πιο ελκυστική και να ανακόψουμε τη φυγή Πειραιωτών».

Όσον αφορά τα της ορκωμοσίας πολιτικό όρκο έδωσαν οι κοινοτικοί και δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ την ορκωμοσία έψαλλε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν ο πρώην υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο πρώην βουλευτής, και γνωστός δικηγόρος Πέτρος Μαντούβαλος, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτης Κόκκαλης, ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ Γκονζάλεζ, και ο άρτι αφιχθής από την Αγγλία Κώστας Μήτρογλου.

2144027-1

2144157

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews