Κόσμος

Το Υπουργείο εξωτερικών “τρολάρει” του Σκοπιανούς για τη σημαία

Το Υπουργείο εξωτερικών “τρολάρει” του Σκοπιανούς για τη σημαία

Πληρωμένη απάντηση πήραν οι Σκοπιανοί από τον Εκπρόσωπο του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνο Κούτρα, που απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, σχετικά με τη προκλητική φωτογράφηση του Αντιπροέδρου της Βουλής της πΓΔΜ, κ. Αντόνιο Μιλόσοσκι, στην κορυφή του Ολύμπου, με σημαία που έφερε  Ήλιο της Βεργίνας.

Ο εκπρόσωπος της ελληνικής πλευράς σήκωσε το γάντι κι απάντησε στον κ.  Μιλόσοσκι , αλλά και στους Σκοπιανούς τρολαροντάς τον, που θα λέγαμε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία και αναρτήθηκε η επίμαχη φωτογραφία, αφού δήλωσε τα εξής

«Ευχαριστούμε τον κ. Μιλόσοσκι που επισκέφθηκε τη χώρα μας, προκειμένου να φωτογραφεί, εντός της Ελλάδας, με τον Ήλιο της Βεργίνας, ένα ελληνικό εθνικό σύμβολο.

Δεν τον παροτρύνουμε, όμως, να το κάνει και στη χώρα του, καθώς αυτό θα συνιστούσε ακόμα μία παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας και του Μνημονίου Πρακτικών Μέτρων.

Οι προκλήσεις μπορεί να δικαιώνουν τις ελληνικές θέσεις απέναντι σε κάθε είδους αλυτρωτισμό, αλλά δεν βοηθούν κανέναν. Και σίγουρα όχι την πΓΔΜ και το λαό της».

 

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews