Αθλητικά

Ιστορικό Κορεό από τους Κόκκινους για το Champions league

Ιστορικό Κορεό από τους Κόκκινους για το Champions league

Τι κι αν έχασε το πρωτάθλημα τη τελευταία στιγμή από ένα γλίστρημα του αρχηγού και σημαία της, τι κι αν έχει αν έχει δύο δεκαετίες να πάρει πρωτάθλημα;

 Η Λίβερπουλ ,η ομάδα των κόκκινων του λιμανιού, παραμένει η μεγαλύτερη εκπρόσωπος του νησιού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με κατακτήσεις που αγγίζουν τα πέντε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ομάδες, που έμειναν στην ιστορία ως ότι καλύτερο είδαμε στην Αγγλία, οι οπαδοί της  δε δείχνουν  να θέλουν  να την αφήσουν να περπατήσει μονή της, σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Θα τιμήσουν την επανεμφάνιση της στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, όχι μόνο με το σεντόνι που έχει να τεντωθεί και να κουνηθεί στο Άνφιλντ από το 2009, αλλά και με ένα τεράστιο Κορεό που θα απεικονίζει τις πέντε κατακτήσεις των Ευρωπαϊκών τίτλων, ενώ κάποιοι κύκλοι αναφέρουν πως ίσως γραφεί και κάτι που το κρατούν σαν έκπληξη, το κρατούν  μυστικό.

Όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη, και όχι μόνο, περιμένει με αγωνία την αντίδραση των οπαδών αυτής της μεγάλης ομάδας, στη σύγχρονη αυτή  ευρωπαϊκή της πορεία, ενώ παράλληλα όλοι τους έχουν πλέον το δικαίωμα στο όνειρο, αφού με την ανάληψη της ηγεσίας από τον Μπρένταν Ρότζερς τα πέτρινα χρόνια δείχνουν να ανήκουν οριστικά στο παρελθόν.

coreo-liverpoul-cups

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews