Πολιτική

Ηθελαν να κρατήσουν και σιγή ενός λεπτού στη μνήμη του Φύσσα (vid)

Ηθελαν να κρατήσουν και σιγή ενός λεπτού στη μνήμη του Φύσσα (vid)

Ηθελαν να κρατήσουν και σιγή ενός λεπτού στη μνήμη του Φύσσα
Σε ανάκληση της πρότασής του για τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε να συμμετάσχει και το κόμμα του στη διαδικασία. Τελικώς οι βουλευτές τήρησαν ενός λεπτού σιγή μετά την αποχώρηση των βουλευτών της ΧΑ.

Την πρόταση για ενός λεπτού σιγής έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, σημειώνοντας ότι η δολοφονία του από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά, πρέπει να γίνει σημείο καμπής για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η Δημοκρατία αυτό το φαινόμενο.
Έναν τρόπο που, όπως τόνισε ο βουλευτής, πρέπει να αποτελεί ένα καθαρό και απόλυτο «όχι» στην επιστροφή κλίματος εμφυλίου πολέμου.
Όταν, ωστόσο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε ότι το κόμμα του αποδέχεται την πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συμμετέχει στην τήρηση της σιγής, επαναλαμβάνοντας μάλιστα ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη δολοφονική ενέργεια, ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι αποσύρει την πρόταση του.
Μετά την εξέλιξη αυτή το Σώμα συμφώνησε να μην τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.
Ο κ. Παπαδημούλης εξήγησε ότι η απόσυρση της πρότασης έγινε διότι «ο Ηλίας Κασιδιάρης υποκριτικά δήλωσε ότι αποδέχεται την πρόταση, απέρριψε όμως το σκεπτικό της, χαρακτηρίζοντας ανοησίες όσα καταγγέλλονται για τη Χρυσή Αυγή».

«Ο δράστης της δολοφονίας δεν ανήκει απλώς στη Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή είναι ο δράστης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τελικώς οι βουλευτές τήρησαν ενός λεπτού σιγή μετά την αποχώρηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Πηγή ethnos.gr

 

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews