Κόσμος

Η ηθοποιός που έκλεψε την καρδιά του Φρανσουά Ολάντ

Η ηθοποιός που έκλεψε την καρδιά του Φρανσουά Ολάντ

Ζουλί Γκαγιέ. Αυτό είναι το όνομα της γυναίκας που έχει κλέψει σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Closer την καρδιά του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ. Οπως αναφέρει το περιοδικό, το οποίο υπόσχεται και φωτορεπορτάζ για τη νέα ερωτική σχέση του Γάλλου προέδρου, η Βαλερί Τριερβελέρ αποτελεί από τον περασμένο Μάρτιο παρελθόν για τη ζωή του Ολάντ.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων το Closer στο σημερινό του τέχος αναφέρει ότι ο Γάλλος πρόεδρος ζει μια ερωτική σχέση με την 41χρονη Γαλλίδα ηθοποιό. Σύμφωνα μάλιστα με  μάρτυρα που επικαλείται  «ο Φρανσουά Ολάντ δεν θα πάει στο 15ο (το διαμέρισμα του Παρισιού όπου ζει η Βαλερί Τριαρβελέρ), αλλά στο 11ο, όπου ζει η ηθοποιός».

Σύμφωνα με το Closer, βάσει των αποσπασμάτων του που έχει στην ιστοσελίδα του,  ο Ολάντ συναντιέται κάθε εβδομάδα με την ηθοποιό, με μυστικό τρόπο και προφανή κάλυψη γεγονός που εκτός των άλλων εγείρει ζήτημα ασφάλειας του προέδρου.«Ο αρχηγός του κράτους συνοδεύεται από έναν σωματοφύλακα που προστατεύει το απόρρητο των συναντήσεων με την ηθοποιό και φέρνει ακόμα και κρουασάν», προσθέτει.

Πάντως, μέχρι τις δύο το πρωί της Παρασκευής δεν υπήρχε επίσημη αντίδραση για το δημοσίευμα από τα Ηλύσια Πεδία.

Η καλλονή 41χρονη ηθοποιός συμμετείχε σε προεκλογικό σποτ του Φρανσουά Ολάντ στο οποίο τον περιέγραφε ως έναν ταπεινό και εξαιρετικό ανθρωπο που «πραγματικά ακούει». Τον περασμένο Μάρτιο, όταν και ξεκίνησε η φημολογία για τη σχέση τους, η Γκαγιέ υπέβαλε καταγγελία στην εισαγγελία του Παρισιού ζητώντας τον εντοπισμό των δραστών που κυκλοφόρησαν τη φήμη για τη πιθανή σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο.

Πηγή ikypros.com

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews