Πολιτική

Καυστικά σχόλια Παπανδρέου για Βενιζέλο στην παρουσίαση του βιβλίου της Κοππά (εικόνες)

Καυστικά σχόλια Παπανδρέου για Βενιζέλο στην παρουσίαση του βιβλίου της Κοππά (εικόνες)

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης παρευρεθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά που πραγματοποιήθηκε στον Ιανό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αίθουσα του Ιανού βρέθηκε πλήθος Παπανδρεικών στελεχών αλλά και συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.

Από πλευράς ΔΗΜΑΡ το παρόν έδωσαν ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ανδρέας Παπαδόπουλος, και ο Θεόδωρος Μαργαρίτης στενός συνεργάτης του Φώτη Κουβέλη.

Δεν έλειψαν τα ευτράπελα

Κατά την είσοδο του πρώην πρωθυπουργού στον Ιανό έκανε την εμφάνισή του ο τσολιάς της Ελληνοφρένειας ο οποίος έδωσε στον κύριο Παπανδρέου ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα κλαδί ελιάς.

Αιχμές Παπανδρέου για Βενιζέλο

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κύριος Παπανδρέου δε παρέλειψε να “καρφώσει” τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο λέγοντςάς ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να είναι παρακολούθημα της Δεξιάς, ρνλω για ακόμα φορά δήλωσε ότι δε μετανιώνει για τις κυβερνητικές του επιλογές, ενώ φρόντισε να κρατήσει αποστάσεις από την πολιτική που ασκεί η σημερινή κυβέρνηση.

Από την άλλη πλευρά ευχαρίστησε το Φώτη Κουβέλη για την παρουσία του στην εκδήλωση, αποδίδοντάς του το χαρακτηρισμό “φίλος”.

Φώτης Κουβέλης: Δεν φανταζόμουν ότι κάποιοι θα κουβαλούσαν στο πολιτικό τους μυαλό Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες».

Με τη φράση Δεν φανταζόμουν ότι κάποιοι θα κουβαλούσαν στο πολιτικό τους μυαλό Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες θέλησε να απαντήσει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σε όλους όσους τον κατηγόρησαν τις προηγούμενες μέρες για την προγραμματισμένη από κοινού εμφάνισή του με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Στο μεταξύ αναφερόμενος στη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης τόνισε ότι η στάση που ακολούθησε το κόμμα του ήταν μια στάση ευθύνης προς τον ελληνικό λαό.

Παράλληλα η Μαριλένα Κοππά ευχαρίστησε τόσο τον Γιώργο Παπανδρέου, όσο και το Φώτη Κουβέλη για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Σημειώνεται ότι το βιβλίο που φέρει την υπογραφή της κυρίας Κοππά φέρει τον τίτλο “«Το Αύριο Αργεί Πολύ: Για τη Σοσιαλδημοκρατία και την έξοδο από την κρίση”.

20140428_124753

20140428_124238

20140428_124236

 

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews