Ελλάδα

Καμμένος: «Αν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν με θέλουν στη Βουλή, δεν θα είμαι στη Βουλή»

Καμμένος: «Αν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν με θέλουν στη Βουλή, δεν θα είμαι στη Βουλή»

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος μιλώντας νωρίτερα στον ΑΝΤ1, εξέφρασε δημόσια την πρόθεση του να αποχωρήσει από την πολιτική ζωή του τόπου στην περίπτωση που το κόμμα του δεν καταφέρει να μπει στη Βουλή.

«Αν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν με θέλουν στη Βουλή, δεν θα είμαι στη Βουλή», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως «αν δεν μπούμε στη Βουλή, αποχωρώ από την πολιτική». Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις είπε ότι «από την ίδρυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων τον δείχνουν εκτός Βουλής».

Σε σχόλιό του για το χθεσινό debate, είπε ότι ήταν «ενδιαφέρον» αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής του. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν, κατά τη γνώμη του, ο νικητής της τηλεμαχίας, ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι ο πανικός του Ευάγγελου Μεϊμαράκη (κυρίως στις δηλώσεις του κατά την έξοδό του από την ΕΡΤ) δείχνει τον νικητή.

Αναφερόμενος στη λίστα Λαγκάρντ και τα πρόσωπα που εμπεριέχει, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος υπογράμμισε πως η δήλωση του Φαλτσιανί, ότι κανείς δεν του ζήτησε στοιχεία εδώ και πέντε χρόνια, έπρεπε να δείξει τον νικητή των εκλογών.

Από την άλλη πλευρά, κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι έχει στα ψηφοδέλτιά της «το μισό ποινικό κώδικα», αναφερόμενος στον κ. Μαντούβαλο, αλλά και στη στήριξη της ΝΔ στον κ. Γεωργίου, ενώ επεσήμανε ότι ο ίδιος απομάκρυνε τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος δεν διώκεται.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κυβέρνηση στην οποία θα βρίσκονται το ΠΑΣΟΚ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Εάν συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ, εγώ δεν θα συμμετέχω», είπε.

Ωστόσο για το Ποτάμι είπε πως εάν ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθαρίσει τα εθνικά θέματα, υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας. Όσον αφορά στη ΝΔ, αποκάλυψε ότι έχει ήδη μιλήσει με «έντιμα στελέχη της ΝΔ» για πιθανή συνεργασία. Επίσης, κατηγόρησε τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη ότι δεν προχώρησε σε ανανέωση του κόμματός του και τόνισε ότι έχασε την ευκαιρία.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews