Πολιτική

Καμμένος: Χαριστική βολή στους φορολογούμενους το προσχέδιο του προϋπολογισμού

Καμμένος: Χαριστική βολή στους φορολογούμενους το προσχέδιο του προϋπολογισμού

«Χαριστική βολή κατά των φορολογουμένων» χαρακτήρισε το προσχέδιο του προϋπολογισμού ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «επιφέρει τον οριστικό θάνατο της αγοράς, της Παιδείας, της Υγείας και της πρόνοιας».

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Σαμαρά ότι δεν θα ληφθούν νέα επαχθή μέτρα, ο πρωθυπουργός ψεύδεται για μία ακόμη φορά απέναντι στον ελληνικό λαό», καθώς με το προσχέδιο του προϋπολογισμού ξεκαθαρίζεται ότι η κυβέρνηση «προχωρά στη χαριστική βολή κατά των φορολογούμενων, επιφέροντας τον οριστικό θάνατο της αγοράς, της παιδείας, της υγείας και της πρόνοια».

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, στο προσχέδιο του προϋπολογισμού «προβλέπονται νέα φορολογικά μέτρα 2,1 δισ. ευρώ, που βαρύνουν μισθωτούς, συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες, με κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών και αύξηση της φορολογίας ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων».

Χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό «μαύρο» και πρόσθεσε ότι «περιλαμβάνει 3,3 δισ. ευρώ περικοπές πρωτογενών δαπανών, εκ των οποίων 2,2 δισ. ευρώ, είναι περικοπές στις συντάξεις και στις δαπάνες της υγείας, της παιδείας και της Εθνικής ‘Αμυνας».

 

πηγή: koolnews.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews