Ελλάδα

Καμμένος: «Δεν κάνω πίσω, να παραιτηθεί ο Μουζάλας» (vid)

Καμμένος: «Δεν κάνω πίσω, να παραιτηθεί ο Μουζάλας» (vid)

 

Σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργήσει τις τελευταίες ώρες η χρησιμοποίηση του όρου «Μακεδονία» για τα Σκόπια από τον Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.

Ο κύριος Μουζάλας μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε: «… οι πραγματικοί εθελοντές, αλληλέγγυοι και ΜΚΟ που δρουν στην Ειδομένη οργάνωσαν το πέρασμά τους (των προσφύγων) στη “Μακεδονία”», εννοώντας με τον όρο την ΠΓΔΜ.

Από εκείνη την ώρα ξέσπασε θύελλα σχολίων και αντιδράσεων με κορυφαία το tweet του Πάνου Καμμένου που ζητά την παραίτηση του κυρίου Μουζάλα. Ο ίδιος άμεσα εξέδωσε δήλωση συγνώμης: «Ζητώ συγγνώμη για το εκ παραδρομής λάθος μου, κατά τη συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στη στάση μου και στις πεποιθήσεις μου για το εθνικό θέμα της ΠΓΔΜ».

Ωστόσο, ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega ανέφερε πως «τα λάθη και οι γκάφες πληρώνονται, δε γίνεται τέτοια λάθη να τα καταπίνουμε, ο κ. Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη μας, δεν μπορεί να παραμείνει υπουργός της κυβέρνηση, έχω κόκκινες γραμμές οι οποίες δεν παραβιάζονται», πως οι δύο «δικοί του» (Σγουρίδης και Καμμένος) παραιτήθηκαν για λιγότερο σημαντικούς λόγους και πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε ενημερωθεί μέχρι που τον ενημέρωσε εκείνος, ενώ ο Πρωθυπουργός δεν είχε καν ιδέα για την ανακοίνωση «κάλυψης» του Μουζάλα από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews