Ελλάδα

Καμμένος: Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι βουλευτές μου στην τρίτη ψηφοφορία

Καμμένος: Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι βουλευτές μου στην τρίτη ψηφοφορία

«Είναι δύσκολο, δεδομένης της κατάσταση πρέπει όμως όλοι μας να παραμείνουμε πιστοί στην αντι-μνημονιακή αποστολή μας».

Σε δηλώσεις του στους Financial Times ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος δηλώνει την αβεβαιότητα του για το τι θα ψηφίσουν οι βουλευτές του στην τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στις 29 Δεκεμεβρίου.

«Δεν είμαι βέβαιος για το αν όλοι οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ, θα παραμείνουν πιστοί στη γραμμή του κόμματος«, δηλώνει χαρακτηριστικά. Είναι δύσκολο, δεδομένης της κατάστασης» συνεχίζει και προσθέτει ότι «πρέπει όμως όλοι μας να παραμείνουμε πιστοί στην αντι-μνημονιακή αποστολή που μας ανέθεσαν οι Έλληνες κατά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση».

Εμφανίζεται ωστόσο βέβαιος ότι στην περίπτωση που γίνουν πρόωρες εκλογές το κόμμα του θα μπει στην Βουλή με με ποσοστό 6-7% και έως 20 έδρες. Ο ίδιος τάσσεται υπέρ των πρόωρων εκλογών «γιατί η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα οικονομική πολιτική – η οποία θα περιλαμβάνει και αναδιάρθρωση του χρέους, το συντομότερο δυνατόν», εξηγεί ο Πάνος Καμμένος.

«Προσβλέπουμε σε μια κυβέρνηση συνασπισμού η οποία θα αποκλείσει τα μνημονιακά κόμματα, όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τα οποία απέτυχαν να οδηγήσουν στην ανάκαμψη την ελληνική οικονομία», συμπληρώνει ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.

Στο σημείο αυτό οι Financial Times, αναφέρονται στο χρέος της χώρας μας και σχολιάζουν ότι ο Πάνος Καμμένος – όπως και ο Αλέξης Τσίπρας- υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα πρέπει να επαναδιαπραγματευτεί μια διαγραφή του ελληνικού χρέους. «Είναι αδύνατον να αποπληρωθεί το τεράστιο χρέος μας. Δεν είναι βιώσιμο, παρά τις αντίθετες απόψεις των Ευρωπαίων εταίρων» λέει ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

πηγή

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews