Ελλάδα

Καμμένος για πιθανή συνεργασία:Ο Ζέρβας και ο Βελουχιώτης ένωσαν τις δυνάμεις τους

Καμμένος για πιθανή συνεργασία:Ο Ζέρβας και ο Βελουχιώτης ένωσαν τις δυνάμεις τους

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, δήλωσε ότι μπορεί να προχωρήσει μια συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, αν υπάρξει σεβασμός στις “κόκκινες γραμμές”. Βαρείς χαρακτηρισμοί για τη Νέα Δημοκρατία. Ανοικτός σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στα Επίκαιρα. Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι όταν οι Έλληνες αντιμετωπίζουν έναν κοινό εχθρό πρέπει να είναι ενωμένοι και έφερε ως παράδειγμα τη συνεργασία του Ζέρβα με τον Βελουχιώτη.

“Όταν ο λαός έχει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό, όταν δέχεται επίθεση, έχει υποχρέωση να ενωθεί. Ο Γοργοπόταμος είναι το φωτεινό παράδειγμα στη σκοτεινή εποχή του Εμφυλίου. Ο Ζέρβας και ο Βελουχιώτης ένωσαν τις δυνάμεις τους στη μεγαλύτερη αντιστασιακή πράξη του Ελληνισμού. Έχουμε εθνική υποχρέωση να πάμε ενωμένοι στο Βερολίνο, στις Βρυξέλλες, στο Παρίσι, να διαπραγματευτούμε και να διεκδικήσουμε το δίκαιο του ελληνικού λαού” Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι υπάρχουν διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο θα μπορούσε να υπάρξει συνεργασία, μέσω του αμοιβαίου σεβασμού των “κόκκινων γραμμών” του κάθε κόμματος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για “παρδαλό κουρέλι με αγκυλωτούς σταυρούς”. Η Νέα Δημοκρατία έχει μετατραπεί σε μια νέα Πολιτική Άνοιξη, με στελέχη του ΛΑΟΣ, τα οποία ο Κώστας Καραμανλής θεωρούσε ακραία στοιχεία και δεν υπήρχε περίπτωση να περάσουν την πόρτα της Ρηγίλλης. Προσφάτως ο κ. Σαμαράς αποφάσισε να νομιμοποιήσει και τον “έρωτά” του με το ΠΑΣΟΚ, αφομοιώνοντας στελέχη του, ώστε να μετατρέψει την κάποτε «γαλάζια παράταξη σε ένα παρδαλό κουρέλι με αγκυλωτούς σταυρούς”.

πηγή: epikaira.gr

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews