Ελλάδα

Καμμένος: Ο Αντ. Σαμαράς τηλεφωνεί στους βουλευτές μου

Καμμένος: Ο Αντ. Σαμαράς τηλεφωνεί στους βουλευτές μου

«Οι βουλευτές μου, μου είπαν ότι ο ίδιος ο κ. Σαμαράς πλέον τους παίρνει τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν. Το κλείνουν και αυτός επιμένει».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος προχώρησε σε νέες καταγγελίες σχετικά με την ψήφιση Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

«Θα σας πω ότι πριν από λίγο βουλευτές μου, μου είπαν ότι ο ίδιος ο κ. Σαμαράς πλέον τους παίρνει τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν. Το κλείνουν και αυτός επιμένει» αποκάλυψε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha.

Όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος εάν μιλάει σοβαρά, απάντησε: «Μιλάω σοβαρά, πολύ σοβαρά… Ο πανικός του έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που παίρνει ο ίδιος τους βουλευτές πλέον. Λοιπόν, θα σας πω το εξής: μην ψάχνουν να βρουν, 180 δεν πρόκειται να βρουν. Ο κ. Σαμαράς πρέπει να καταλάβει ότι λίγοι είναι οι «Συμπιλίδηδες» στην Ελλάδα».

Και συμπλήρωσε: «Δεν πρόκειται να βρει τόσους όσους φαντάζεται, με οποιοδήποτε μέσον, είτε με εκβιασμούς είτε με πιέσεις είτε με εξαγορές είτε με δώρα είτε με οποιαδήποτε μέθοδο. Εκείνος γνωρίζει καλύτερα από όλους, γιατί εξάλλου είναι ο εμπνευστής, που ανέτρεψε την κυβέρνηση το 1993 και νομίζει ότι τώρα θα ανατρέψει και την αντιπολίτευση».

πηγή

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews