Ελλάδα

Καμμένος: Το θέμα είναι πολιτικό και έχει προσωπική ευθύνη ο κ. Σαμαράς

Καμμένος: Το θέμα είναι πολιτικό και έχει προσωπική ευθύνη ο κ. Σαμαράς

«Αυτά θα φανούν εάν ανοίξουν οι τηλεφωνικές συνομιλίες».

«Χαίρομαι που μου κάνει μήνυση ο Σαμαράς», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στο Star σχετικά με τη μήνυση που κατέθεσε ο Πρωθυπουργός κατά των εμπλεκομένων για τις καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη και συμπλήρωσε:

«Μου δίνεται η ευκαιρία να του κάνω και εγώ για ψευδή καταμήνυση. Ο Σαμαράς μέσα στον τρόμο του κάνει και μηνύσεις. Το θέμα είναι πολιτικό και έχει προσωπική ευθύνη ο κ. Σαμαράς».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ακόμη ότι η σχέση του Γιώργου Αποστολόπουλου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη είναι «ξεκάθαρη» και συμπλήρωσε ότι «αυτά θα φανούν εάν ανοίξουν οι τηλεφωνικές συνομιλίες». Ωστόσο, άφησε ένα παράθυρο να μην είναι έτσι η κατάσταση: «Εκτός αν όλα αυτά πια είναι μια ιστορία που έχει ξεκινήσει ο ίδιος ο κ. Αποστολόπουλος. Αλλά είχε πληροφορίες, πρόσβαση σε πρόσωπα…».

Ακόμη, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι έχει και αναφορές άλλων βουλευτών «που τους έπαιρνε ο Σαμαράς προσωπικά τηλέφωνο». Μάλιστα, έκανε λόγο για μια βουλευτή του κόμματός του που του έγραψε ότι δεν αντέχει άλλο την πίεση και πως την παίρνει συνέχεια τηλέφωνο ο Σαμαράς.

πηγή

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews