Ελλάδα

Καραγκούνης: Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός

Καραγκούνης: Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ και με αφορμή τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ότι αν δεν έχει αυτοδυναμία μετεκλογικά δεν θα είναι και πρόεδρος της κυβέρνησης, είπε ότι «σήμερα είναι η τελευταία μέρα που ο κ. Τσίπρας είναι πρωθυπουργός… Από σήμερα ο κ. Τσίπρας δεν θα ξαναείναι πρωθυπουργός».

Ακόμη ο κύριος Καραγκούνης πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός είναι αναξιόπιστος, επικαλούμενος την αποστροφή του πρωθυπουργού ότι είχε αποφασίσει την προσφυγή σε νέες εθνικές εκλογές ήδη από τη Σύνοδο Κορυφής της 12ης Ιουλίου.

«Αποφάσισε 12 Ιουλίου εκλογές όταν είχε διαβεβαιώσει τους έλληνες πολίτες, τους επιχειρηματίες, τους ελεύθερους επαγγελματίες ότι η χώρα δεν θα μπει σε νέες περιπέτειες… Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, ποια εμπιστοσύνη να υπάρχει;»τόνισε.

Αναφορικά με το ζήτημα του υπηρεσιακού πρωθυπουργού, και τις ενστάσεις που έδειξε η Νέα Δημοκρατία για τη Βασιλική Θάνου, ο κύριος Καραγκούνης είπε ότι δεν είναι προσωπικό το ζήτημα με την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, αλλά έχει να κάνει με τη διαδικασία.

«Σεβόμαστε απόλυτα το θεσμό (…) ζητούμε να τηρηθούν οι κανόνες του Συντάγματος, πρέπει να υπάρξει σύγκληση πολιτικών αρχηγών πρέπει τα κόμματα να έχουν λόγο για την υπηρεσιακή κυβέρνηση… Είναι ζήτημα ουσίας» διευκρίνισε.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews