Ελλάδα

“Καρφιά” ανάμεσα σε Άδωνι και Ραχήλ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας

“Καρφιά” ανάμεσα σε Άδωνι και Ραχήλ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας

Άγρια κόντρα ξέσπασε πριν λίγη ώρα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και τη βουλευτή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή.

Ο λόγος της κόντρας ήταν η ειρωνεία του Άδωνι Γεωργιάδη για το πρόσφατο ταξίδι τηςΡαχήλ Μακρή στο Τόκιο. Αμέσως μετά η Ραχήλ Μακρή απάντησε στο ίδιο ύφος στον Άδωνι Γεωργιάδη, με αναφορά μάλιστα σε ανάρτηση που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες η Ευγενία Μανωλίδου, που έκανε γιόγκα με το μπικίνι.

Όλα αυτά τα απίστευτα ειπώθηκαν στη βουλή και ξεκίνησαν όταν η Ραχήλ Μακρή ζήτησε εξηγήσεις για τη σειρά των ομιλητών από τον προεδρεύοντα της επιτροπής, Χαράλαμπο Αθανασίου. «Πρόεδρε, να της το εξηγήσετε στα γιαπωνέζικα!», ήταν το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μην αφήνει την ατάκα να… πέσει κάτω.

«Πήγαινε να κάνεις καμιά γιόγκα με τη σύζυγό σου», ήταν η απάντησή της, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να της ρίχνει δεύτερο «καρφί» λέγοντας «Εγώ τη γιόγκα την πληρώνω από τη τσέπη μου και όχι όπως εσύ πας ταξίδια στην Ιαπωνία με τα λεφτά του ελληνικού λαού»

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews