Πολιτική

Κασιδιάρης: Άδικη και αντισυνταγματική η προφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Κασιδιάρης: Άδικη και αντισυνταγματική η προφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Υποστήριξε ότι η απόφαση υπαγορεύτηκε «από ξένα κέντρα εξουσίας»

Μετά τους χθεσινούς τραμπουκισμούς, εμφανίστηκε σήμερα στην Ευελπίδων ηπιότερος και υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή αντιμετωπίζει «τη μεγαλύτερη σκευωρία στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας»

«Άδικη και αντισυνταγματική», χαρακτήρισε την προφυλάκιση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Μιλώντας με «ήπιο» ύφος -σχεδόν 24 ώρες μετά τους χθεσινούς τραμπουκισμούς εναντίον δημοσιογράφων- ο Ηλίας Κασιδιάρης σχολίασε: «Οι αριθμοί τηλεφώνου που αποδόθηκαν στον Ν. Μιχαλολιάκο ανήκουν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Σαν να λέμε δηλαδή, ότι όποιος τηλεφωνεί στη Συγγρού μιλά με τον Σαμάρα. Σαν να λέμε ότι όταν τηλεφωνεί κάποιος στη Χαριλάου Τρικούπη μιλά με τον κ. Βενιζέλο».

Ευρισκόμενος έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε ότι η προφυλάκιση του αρχηγού της ΧΑ «έχει υπαγορευθεί από ξένα κέντρα εξουσίας».

«Αντιμετωπίζουμε τη μεγαλύτερη σκευωρία στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας», πρόσθεσε ο βουλευτής της ΧΑ και έκλεισε τη δήλωσή του λέγοντας: «Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει το νόμιμο πολιτικό της αγώνα. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, Χρυσή Αυγή για πάντα».

Πηγή protothema.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews