Κοινωνία

Κατεπείγουσα έρευνα για χρυσαυγίτη ψυχίατρο

Κατεπείγουσα έρευνα για χρυσαυγίτη ψυχίατρο

Με εντολή του υπουργού Υγείας -και ύστερα από τις καταγγελίες του διευθυντή του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (Δαφνί), ότι  χρυσαυγίτης συνάδελφός του έδωσε πιστοποιητικά ψυχικής κατάστασης για την έκδοση αδειών οπλοφορίας σε δύο χρυσαυγίτες βουλευτές-  ο διοικητής του Ιδρύματος αρχίζει κατεπείγουσα έρευνα για τον κ. Κώστα Παρασχάκη, διευθυντή μιας από τις εννιά κλινικές του νοσοκομείου.

 

Ο κ. Παρασχάκης, υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Λασίθι και προσωπικός φίλος του αρχηγού του κόμματος κ. Μιχαλολιάκου, έχει καταγγελθεί από το συνάδελφό του κ. Θεόδωρο Μεγαλοοικονόμου ότι στη διάρκεια της εφημερίας του έδωσε πιστοποιητικά για έκδοση άδειας οπλοφορίας σε δυο άτομα «των οποίων και μόνον η όψη τραβούσε, τουλάχιστον, την προσοχή». Ο κ. Μεγαλοιοκονόμου αναρωτήθηκε για την εύκολη χορήγηση πιστοποιητικών «σε όποιον του ζητήσει, χωρίς να υπόκειται σε κανέναν έλεγχο».

 

Ο κ. Παρασχάκης απάντησε ότι η επίσκεψη των δύο γνωστών του, που ήταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κ. Ζησιμόπουλος και Μπούκουρας, είχε κοινωνικό χαρακτήρα και δεν έδωσε πιστοποιητικά. Το ΔΣ του νοσοκομείου είχε δεχτεί την άποψή του.

 

Ο ίδιος ψυχίατρος εκδίδει, πάντως, τα πιστοποιητικά για «κατάθλιψη και τάσεις αυτοκαταστροφής», που έχουν οδηγήσει στις επτά δικαστικές αναβολές που εξασφάλισε μέχρι τώρα η κ. Θέμις Σκορδέλη, «αγανακτισμένη» κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα και επίσης υποψήφια της Χρυσής Αυγής. Η κ. Σκορδέλη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός Αφγανού μετανάστη το Δεκέμβρη του 2011. Ένα τέτοιο πιστοποιητικό δημοσίευσε σήμερα το «Έθνος».

 

πηγή: athensvoice.gr/ Μ.Φ.

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews